Skip to main content Skip to search

Счетоводни услуги от Счетоводна къща Конт С

Пълно счетоводно обслужване

Всеки бизнес се нуждае от надежден счетоводител. С над 23 години опит в предлагането на счетоводни услуги в София, нашата счетоводна кантора се наложи като надежден партньор в счетоводното обслужване на МСП. Доверете са на опита ни и нека се радвиваме заедно.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Данъчни услуги и консултации

Независимо от типа на вашия бизнес, данъчните ефекти имат значително влияние върху всяка финансова стъпка или бизнес решение. Ние разбираме важността и постоянно следим за всички законови промени, за да сме максимално полезни данъчните консултации.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
ТРЗ и администрация на персонала

В Счетоводна къща Конт С ще се погрижим за администрацията на персонала. Изготвяне на зпалатите и изчисляването на осигуровките, както и за изготвянето и регистрирането на трудови договори и заповеди за уволнение.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Регистрация на фирми

Ние можем да ви съдействаме за стартирането на вашето ново бизнес начинание. Ще се погрижим за първоначалната регистрация на фирма, за всички счетоводни и данъчни аспекти, които Ви очакват по пътя към Вашия успех и ще сме до Вас през цялото време.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Административни услуги

Нашият екип се грижи за всички административни ангажименти. Подготовка на документи, договори, декларации, справки и други скучни неща като представителството пред държавните и банкови институции.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Одит и юридически юслуги

Като надежден партньор е изградил дългогодишни партньорски взаимоотношения с външни одитори и юристи в различни правни области, благодарение, на които може да Ви прелдожи техните услуги при необходимост от Ваша страна.

ВИЖ ПОВЕЧЕ