Skip to main content Skip to search

Счетоводни услуги от Счетоводна къща Конт С

За нас

Нашето пътуване започна през 1997 г. и успешно продължава и до днес. Стартирахме с малки компании и бавно се развивахме в правилна посока, като днес обслужваме и някои от водещите компании в сферата на рекламните услуги, строителни и ремонтни услуги, дружества, занимаващи се с търговия на разнообразни продукти и други.

С времето осъзнахме, че не предлагаме просто счетоводни услуги, а цялостни бизнес решения. Предлагайки пълно счетоводно и административно обслужване, ние позволяваме на клиентите си да се фокусират върху важните за тях аспекти и да развиват бизнеса си успешно.

Присъединете се към нашата история и нека се развиваме заедно, без да се притеснявате, че бизнесът Ви расте. Ние ще се погрижим за финансово счетоводните аспекти, както и за административната тежест.

Изпрати запитване за счетоводно обслужване

  100% Гаранция

  Ние можем да носим отговорност

  Единственият начин да гарантираш за работата си е да застанеш твърдо зад действията си. Ние гарантираме за свършената от нас работа, като поемаме отговорността за всяка вреда, в резултат на вина от наша страна.

  Счетоводни услуги

  Пълно счетоводно обслужване

  Нека ние се погрижим за всички счетоводни и данъчни услуги на компанията Ви. Вие се фокусирайте върху важните за Вас аспекти за развитието на своя бизнес е нека се развиваме заедно.