Счетоводни услуги, счетоводство, счетоводна къща, ддс, регистрация фирми, ддс регистрация, трз, годишно приключване, счетоводство фирми, застраховки, регистрации по ДДС, подготовка на документи за лизинг или кредит, регистрации и пререгистрации в Агенцията по вписванията, регистрации и пререгистрации на търговски обекти, правни услуги, наеми, годишно приключване на фирми, представителство пред НОИ, НАП, ОБЩИНИ във връзка с издаване и получаване на съответни лицензии, разрешителни , удостоверения,изготвяне на периодични отчети по НСС и МСС, данъчна защита, одит, вътрешнофирмен одит, счетоводни и данъчни консултации, консултации, правни услуги и др.
Новини

1 месец безплатни счетоводни услуги!

Всички нови клиенти на Счетоводна къща Конт С ЕООД, сключили договор за абонаментно обслужване, получават 1 месец безплатни счетов ...

виж повече

Валути
Водещи новини
Bind Ask

()

()

()
Календар

 

 Ние ценим уменията за работа в екип, изявените комуникативни способности, креативното мислене и високата ефективност.
Ако желаете да работите в динамично развиваща се компания с доказан опит в счетоводните услуги, то ние ви предлагаме:

  • Възможност за работа в млад и амбициозен екип
  • Възможност за натрупване на професионален опит и кариерно развитие
  • Интересна и динамична работна среда
  • Позитивна атмосфера
  • Атрактивно възнаграждение
Ако не откриете подходяща длъжност за Вас, можете да подадете своите документи без обявена свободна позиция и при интерес от наша страна, ще се свържем с Вас.
Вашето CV може да изпратите на jobs@kont-s.com ;

Уверяваме Ви, че предоставената от Вас лична информация по повод кандидатстване за работа, ще бъде съхранявана в условията на пълна конфиденциалност според разпоредбите на ЗЗЛД.
--
Свободни позиции:
В момента няма свободни позиции.
Created by New Face Media